درمان میگرن | تاثیر ورزش بر درمان و داروهای موثر
درمان میگرن : تاثیر ورزش بر درمان میگرن چیست ؟ چگونه سردردهای میگرنی را درمان کنیم ؟ در اینجا با مقاله ای درباره بهداشت و سلامت ، تاثیر ورزش بر درمان میگرن در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.
درمان میگرن ، انواع آن
انجام این فعالیت های ورزشی سبب بهبود و درمان میگرن می شود
یکی از طاقت فرسا ترین انواع سردرد ها ابتلا به میگرن است. این بیماری به وسیله محرک های مختلف بیرونی در فرد ایجاد می شود. درد میگرن ابتدا از یک قسمت سر آغاز می شود و به تدریج تمام سر فرد را در بر می گیرد. روش های درمان میگرن متفاوتند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
افرادی که مبتلا به میگرن هستند میتواند روشهای زیر را انجام دهد:
– دوچرخهسواری، شنا و پیادهروی ورزشهای مناسب برای افزایش آمادگی هوازی هستند و میتوانند بر کاهش حملات میگرن کمک کنند.
– ورزشهایی که تنفسی هستند به آرامش بدن کمک میکنند، میتوانند به کاهش دردهای میگرنی کمک کنند.
– انجام حرکات یوگا و حرکات کششی میتوانند به کاهش انقباضی عضلات و تنش در ناحیه گردن و شانهها کمک کنند. هنگامی که این عضلات منبقض باشد، نشانههای میگرن پدیدار میشوند.
ورزش میتواند فواید زیر را برای بیماران میگرنی به همراه داشته باشد:
– بهبود بخشیدن به روحیه
– کاهش احساس درد
– بهبود بخشیدن به شرایط خواب
درمان میگرن
– کاهش شدت میگرن
به هنگام ورزش کردن مراقب حالت سر و گردن خود باشید. در صورتی که به سر و گردن فشار وارد شود ممکن است که میگرن تشدید شود.
شانهها باید در زمان ورزش منقبض نباشد و گوشها باید در راستای شانهها قرار بگیرند. اگر از میگرن رنج می برید ورزش خیلی شدید انجام ندهید. ورزشهایی همچون دویدن با شدت زیاد میگرن را تشدید میکند.
قبل از ورزش بدن را گرم کنید و بعد از ورزش بدن را سرد کنید. بهتر است زمان گرم کردن و سرد کردن بدن ۱۰ دقیقه باشد.
افرادی که سر درد و میگرن دارند بهتر است پیش از شروع ورزش با پزشک خود مشورت کند.
ورزش و میگرن
همانطور که می دانید میگرن نوعی سردرد است که برخی افراد را گرفتار می کند. سر درد به صورت عود کننده و شدید بوده و اغلب موارد فرد را آزار می دهد و فعالیتهای معمول را مختل می سازد. با ورزش و فعالیت مناسب می توان این وضعیت را بهتر کرد.
یک برنامه ی ایروبیک ملایم، می تواند تناوب حملات و شدت حمله های سردرد را کاهش دهد. در واقع، ورزش مداوم و شدید می تواند منجر به تسریع روی دادن سردرد میگرنی شود به همین دلیل باید در انجام فعالیتها دقت و احتیاط کنید. همچنین نوع فعالیتی که می کنید باید سنجیده و دقیق باشد تا فعالیت منجر به تشدید سردرد نگردد.
ورزش روزانه به عنوان یک عامل پیشگیری کننده محسوب می شود. البته این عامل در زمان بروز حمله میگرن نمی تواند با درد رقابت کند و در این زمان موثر نیست.
ورزش و فعالیت، تنشها و فشارهایی که بر بدن وارد می شود را از بین می برد. همچنین گردش خون در بدن را تسهیل می کند. هر دوی اینها تغییرات فیزیولوژیکی هستند که احتمال حمله های میگرنی را کاهش می دهند.
افرادی که از این بیماری رنج می برند و یک برنامه ی ایروبیک ملایم و منظم دارند، کاهش در تناوب حملات را ذکر می کنند. به گفته ی این افراد تکرار حملات به نصف کاهش می یابد. البته وضعیت افراد مختلف با هم متفاوت است و چنانچه در انجام ورزشها با مشکلی مواجه شدید باید ورزش را قطع کرده و از پزشک خود راهنمایی بخواهید.
در اینجا تعدادی ورزش برای بهتر شدن میگرن شما پیشنهاد می کنیم:
۱- قدم زدن یا دویدن به مدت ۳۰ دقیقه در روز و حداقل سه بار در هفته. هنگامی که بدن شما طی چند ماه در این وضعیت قرار بگیرد، با افزایش اکسیژن، مواد مغذی و افزایش توانایی فیزیکی، می توانید کاهش در حملات میگرن را تجربه کنید.
۲- به ورزشی که به آن علاقه دارید بپردازید مانند تنیس، بسکتبال،والیبال، بیس بال و یا فوتبال.
۳- می توانید به میزان پنج بار در هفته دوچرخه سواری کنید.
درمان های خانگی میگرن
درمان میگرن | تاثیر ورزش بر درمان و داروهای موثر
منبع:ایسنا/ بیتوته / دکترسلام