روان

دوست واقعی | چه افرادی را برای دوستی انتخاب کنیم ؟

دوست واقعی : کدام افراد مناسب دوستی هستند ؟ از دوستی با چه افرادی باید اجتناب کرد ؟ در اینجا با مقاله ای درباره روان ، افراد مناسب دوستی و همچنین افراد نامناسب دوستی در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.

 

 

پایان رابطه دوستی

وظایف دوستی ، دوست واقعی

 

 

با چه افرادی نباید دوستی کرد

دوست نقش مهمی در تصمیم گیری های انسان و روند تکامل شخصیت فرد دارد به همین دلیل انتخاب دوستانی که باعث می شوند در مسیر رشد و پیشرفت قرار گیرید و هم نشینی با آن ها آرامش بخش است بسیار ضروری می باشد.

 

شما چند دوست صمیمی دارید؟ با چند نفر در حال معاشرت هستید؟ آیا همه‌ی دوستان شما قابل اعتماد هستند؟ در این مقاله به شما می‌گوییم که به هیچ وجه با چه افرادی دوستی نکنید.

 

آوای رودکوف: روابط اجتماعی و دوستی‌ها تاثیر مستقیمی بر روی زندگی شما دارند. برای اینکه بیشتر اوقات خوشحال و راضی باشید به شما توصیه می‌کنیم که با افرادی که در این مقاله ذکر می‌کنیم دوستی نکنید.

 

اما زندگیِ حقیقی چیز دیگری است و روابط و مدیریت دوستی‌ها و ارتباطات آن بسیار پیچیده‌تر است. در این مقاله به شما توصیه می‌کنیم اگر این ویژگی‌ها را در فردی دید از دوستی با آن صرف نظر کنید.

 

افراد بیش‌‌ازحد رقابت‌جو

صحنه‌ی زندگی پر است از رقابت و تلاش اما دوستی با شخصی که مدام می‌خواهد با شما مسابقه بدهد و در رقابتی تنگاتنگ امتیازات بیشتری نسبت‌به شما کسب کند، اصلا کار عاقلانه‌ای نیست. با کسی که چشم دیدن موفقیت شما را ندارد و مدام می‌خواهد از شما جلو بزند، دوستی‌ را ادامه ندهید.

 

افراد منفی‌باف و بدبین

افرادی که مدام نیمه‌ی خالی لیوان را می‌بینند، انرژی و آرزوهایتان را خراب خواهند کرد. این دسته از دوستان همیشه با جملات ناامیدکننده و بدبینی باعث می‌شوند روحیه‌تان را از دست بدهید. دور این دوستان را نیز سریع خطی قرمز بکشید.

 

افراد پنهان‌کار

در هر رابطه‌ای درصدی از پنهان‌کاری وجود دارد، اما وقتی این پنهان‌کاری بسیار عیان و محسوس است، لزومی به ادامه‌ی دوستی وجود ندارد. پنهان‌کاری‌های متداوم نشان از بی‌میلی طرف مقابل از راه دادن شما به بخشی از زندگی‌اش دارد. در این موقعیت بهتر است خودتان دست‌به‌کار بشوید و زودتر از فردی که اصطلاحا دوست‌تان است، رابطه را پایان بدهید.

 

مشوقان عادات بد

اگر دوست شما مدام شما را به کارهایی تشویق می‌کند که مانع پیشرفت‌تان می‌شود باید با او نیز خداحافظی کنید. فرض کنید عصر باید به کلاس زبان بروید و او از شما می‌خواهد که به‌جای کلاس زبان با او به کافه بروید یا مثلا درحال ترک سیگار هستید و او با اینکه می‌داند باز هم به شما سیگار تعارف می‌کند. این افراد ارزش دوستی ندارند و نه‌تنها موجب پیشرفت‌تان نمی‌شوند، بلکه همچون وزنه‌ای به پا اسیرتان می‌کنند.

 

افراد اهل غیبت و بدگویی

کسی که پشت سر دیگران با بدزبانی غیبت می‌کند، لایق دوستی نیست. او به‌احتمال زیاد پشت سر شما هم همین کار را خواهد کرد. پس سعی کنید خیلی سریع از معاشرت با چنین افرادی دور بشوید.

 

افراد دمدمی‌مزاج

بعضی‌ها یک روز دوست‌تان دارند و روز دیگر حوصله سلام دادن به شما را هم ندارند. روزی برای‌تان از شدت علاقه می‌میرند و روزی دیگر کم‌محلی می‌کنند. این قبیل رفتارها به‌اندازه‌ی کافی در دوران کودکی و نوجوانی همه‌ی ما وجود داشته است. اما اکنون که بزرگسال و بالغ هستیم، هیچ لزومی به تحمل نیست.

 

سریعا دور این دسته از دوستان خط بکشید. این افراد دوستان واقعی نیستند و جز آزار برای شما چیزی به‌همراه نخواهند داشت.

 

افراد خودخواه

بعضی از دوستان نیز فقط به فکر خودشان هستند. افراد خودخواه پیش از آنکه به‌دنبال دوستی حقیقی و شکل‌دهی رابطه‌ای دوطرفه باشند، به‌دنبال گوش مفت هستند تا از دغدغه‌ها و مشکلات و نگرانی‌هایشان بگویند و خود را تخلیه کنند. دوستی با این افراد چیزی در پی ندارد. آنها شما را نمی‌بینند و احترامی برای روابط دوطرفه قائل نیستند. پس به آنها نیز بدرود بگویید و تمام.

 

 

ارتباط با دوستان

چگونه دوست خوبی باشیم

 

 

دوستی تان با این آدم ها را به هم بزنید

۸نوع شخصیت که باید از آنها دوری کرد:همه ما دوست داریم باور کنیم که نزدیکان مان آدم هایی متعادل ، شاد و دارای ذهنی سالم هستند اما بارها پیش آمده که متوجه شدیم واقعیت غیر از این است. تصور کنید یکی از بهترین روزهای زندگی تان را آغاز کرده اید و خدا را برای همه زیبایی ها و نعمت هایش شکر می کنید که ناگهان رویارویی با یکی از آشنایان بلافاصله شما را از عرش به زیر می آورد. حتی اگر انسانی خوشبین و مثبت باشید، در کنار چنین اشخاصی منفی خواهید شد. از بدترین این نوع شخصیت ها می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

 

  • خودشیفته ها

این افراد شدیدا حس خودبزرگ بینی دارند و چنین می پندارند که دنیا گرد آنها می چرخد. این افراد مانند کنترل گرها موذی و حیله گر نیستند و تا حدی آشکار خواسته های خود را بیان می کنند. گاهی به نظر می رسد باید به آنها گفت: « فقط خودت مهم نیستی که!»

 

این افراد فقط خواسته های خود را در نظر می گیرند و نیازهای شما به باد فراموشی گرفته می شود. در این رابطه شما احساس یاس و سرخوردگی پیدا می کنید. آنها چنان انرژی شما را صرف خواسته ها و امیال خود می کنند که دیگر چیزی برای خودتان باقی نمی ماند.

 

  • منفی گراها

این دسته قادر به درک خوبی ها و شادی ها نیستند. اگر به آنها بگویید که امروز روز بسیار قشنگی است حتما از اتفاق ناگوار قریب الوقوعی خبر می دهند؛ اگر از موفقیت امتحان میان ترم خود خبر دهید، در مقابل از سختی امتحانات نهایی به شما هشدار می دهند.

 

آنها شادی را نابود می کنند. دید مثبت شما به زندگی جای خود را به بدبینی و منفی بافی می دهد. قبل از آنکه متوجه شوید، منفی گرایی در ذهن و روح شما جایگزین شده و همه شادی ها پشت شیشه های خاکستری پنهان می شود.

 

  • افرادی که همیشه در مورد دیگران قضاوت می کنند

مواردی که شما زیبا و دلفریب می بینید، به نظر این افراد عجیب و غیرجذاب است. اگر شما نظر جدیدی را جالب بدانید، این افراد آن را به کل اشتباه می شمارند. اگر شما سلیقه دوستی را ستایش کنید، آنها آن را بد یا مایه نگرانی قلمداد می کنند. افراد همیشه قاضی تقریبا مانند منفی گراها هستند. اگر قسمت اعظم وقت خود را با اینگونه افراد بگذرانید، طولی نمی کشد که شما هم یکی از آنها خواهید شد.

 

  • خود رای ها

تخصص این عده کنترل دیگران به نفع خودشان است؛ و ممکن است چنان مهارتی هم داشته باشند که شما اصلا متوجه کنترل آنها نشوید تا زمانی که دیگر دیر شده است. این افراد نقطه ضعف های شما را پیدا می کنند و از این طریق به خواسته های خود می رسند.

 

این افراد باورها و اعتماد به نفس شما را هدف قرار می دهند. این افراد راهی برای اجبار شما به انجام کاری پیدا می کنند که لزوما انجام نمی دهید و به این ترتیب شما احساس هویت، اولویت های شخصی و توانایی درک واقعیت مساله را ازدست می دهید و به ناگاه دنیا حول محور خواسته ها و اولویت های آنها قرار می گیرد.

 

  • همیشه ناامیدها

اگر طرح جدید و بکری داشته باشید، همیشه ناامیدها به شما اطمینان می دهند که با شکست روبه رو خواهید شد؛ و زمانی که موفق می شوید، شما را دلتنگ و افسرده می کنند. اگر رویایی در سر داشته باشید، هشدار می دهند که دستیابی به آرزویتان غیرممکن است.

 

این افراد «آنچه هست» را باور دارند و نسبت به «آنچه خواهد شد» مشکوک و ناامید هستند. معاشرت با این افراد موجب می شود خودباوری و اعتماد به نفس خود را به راحتی از دست بدهید. در حالی که پیشرفت و تغییر فقط نتیجه نوآوری و بدعت گذاری است، رویای ناممکن ها و تلاش برای دستیابی به دوردست ها.

 

  • آنهایی که نمی توانند صممیمی شوند

در کنار این افراد هیچگاه حس صمیمیت و راحتی نخواهید کرد؛ داستانی خنده دار تعریف می کنید اما آنها فقط لبخندی مودبانه تحویل می دهند. در پی بی توجهی آنها، شما غمگین و افسرده می شوید. یکی از مهیج ترین اتفاقاتی را که برایتان پیش آمده تعریف می کنید اما آنها فقط سرسری سر خود را تکان می دهند.

 

روابط این دسته افراد مبتنی بر معیارهای سطحی و بی معنی است. زمانی که شما واقعا به یک دوست نیاز دارید، آنها نیستند. زمانی که نیازمند انتقادی سازنده هستید، از همانی که هستید تعریف می کنند و اگر حمایت بخواهید، شما را محکوم به شکست می دانند.

 

  • حرمت شکن ها

این افراد در بدترین زمان و به بدترین شکل ممکن حرفی می زنند یا کاری انجام می دهند؛ در یک کلمه حرمت نگاه نمی دارند. شاید این فرد کسی باشد که به او اعتماد کرده بودید اما او از این اعتماد سوءاستفاده کرده ورازتان را برملا می کند. شاید یکی از نزدیکان تان باشد که در کارهایی که به او ارتباط ندارد دخالت می کند، یا شاید همکاری باشد که رفتاری تحقیرآمیز پیشه کرده است.

 

  • آنهایی که همیشه متوقع هستند

هیچ وقت نمی توان این افراد را راضی و خوشحال نگه داشت. آنها قدر شما را نمی دانند و خواسته هایشان غیرواقعی و نامعمول است؛ همیشه دنبال مقصر جلوه دادن شما هستند و هرگز مسوولیت چیزی را خود قبول نمی کنند.

 

 

روابط دوستانه

افراد مناسب دوستی

 

دوست واقعی | چه افرادی را برای دوستی انتخاب کنیم ؟

 

منبع: سایکولوژی تودی / تی نیوز / دکترسلام / بیتوته / sharghnewspaper.com

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا