آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۴ اسفند ۱۳۹۶
خانه » فناوری » مدیریت افراد بلاک شده در تلگرام | آموزش تلگرام
مدیریت افراد بلاک شده در تلگرام | آموزش تلگرام

مدیریت افراد بلاک شده در تلگرام | آموزش تلگرام

بلاک کردن یا به اصطلاح Block User در تلگرام اینگونه است که شما فردی را مزاحم دانسته اید و تمایلی برای دریافت پیام از این شخص ندارید. با بلاک کردن افراد دیگر نمی توانند به شما پیام بفرستند و همچنین عکس پروفایل شما دیگر برای کاربر نمایان نمیشود و دیگر نمیتواند زمان آخرین بازدید شما را مشاهده کند. در این مقاله میخواهیم نحوه بلاک کردن افراد و مدیریت افراد بلاک شده در تلگرام را آموزش دهیم.

 

 

برای بلاک کردن افراد به پروفایل آنها رفته و مطابق تصویر زیر عمل کنید. ابتدا علامت سه نقطه را در گوشه سمت راست قسمت بالا بزنید و سپس گزینه بلاک را بزنید، در پنجره بعدی روی OK بزنید تا کاربر بلاک شود.

مسدود کردن کاربران در تلگرام

مدیریت افراد بلاک شده در تلگرام

 

 

 

پس از بلاک شدن توسط کاربر؛

  • عکس پروفایل کاربر برای شما نمایش داده نمیشود.
  • پیام های شما برای کاربر ارسال نمیشود.
  • آخرین زمان بازدید بصورت Last Seen a Long Time Ago خواهد بود.

 

 

آموزش مدیریت افراد بلاک شده و آنبلاک کردن کاربران

ممکن است که شما بخواهید لیست کسانی که بلاک کرده اید را مشاهده کنید تا شاید در مورد بلاک بودن کاربران تجدیدنظر کنید، تمام افراد بلاک شده توسط شما در یک مکان خاص نمایش داده میشوند، برای مشاهده لیست افراد بلاک شدن مطابق آموزش زیر عمل کنید.

 

ابتدا از منوی اصلی تلگرام به قسمت settings بروید و روی Privacy and Security بزنید.

در پنجره بعدی، از بخش Privacy گزینه اول Blocked Users را بزنید.

لیست افراد بلاک شده در تلگرام

حذف ربات از بلاک لیست تلگرام

 

در قسمت بعدی لیست افراد بلاک شده توسط شما را مشاهده خواهید کرد.

برای آنبلاک کردن باید روی پروفایل کاربر بزنید و انگشتتان را نگه دارید، سپس گزینه Unblock را بزنید.

 

رفع بلاک افراد در تلگرام

نحوه حذف مخاطب از بلاک لیست

همچنین در قسمت بالای لیست گوشه سمت راست با زدن آیکون + میتوانید افراد جدیدی را به لیست بلاک شده ها اضافه کنید.

 

تلگرام آنقدر مورد توجه قرار گرفته که میتوان به راحتی گفت بیش از هر نرم افزار دیگر، کاربران ایرانی از تلگرام استفاده میکنند. در دنیای مجازی مهاجرت کاربران ایرانی از وایبر به تلگرام از بزرگترین مهاجرت های فضای مجازی ایران شناخته شده است. با این همه، همانطور که گفته شد تعداد زیادی از افراد در این نرم افزار مشغول به فعالیت هستند و متاسفانه در بین افراد حاضر در آن اشخاصی سود جو و به اصلاح مزاحم هم وجود دارند که هدف اصلی نرم افزار های ارتباطی را زیر سوال میبرند. اما برای جلوگیری از این اتفاقات، نرم افزار تلگرام این امکان را برای شما قرار داده تا هر کاربری که دوست دارید را بلاک کنید و از دریافت پیام توسط آن کاربر جلوگیری کنید.

 

کدام کاربران را باید بلاک کنیم؟

  1. افرادی که پیام های اسپم میفرستند و تنها هدف آنها تبلیغات است.
  2. افرادی که دوست ندارید عکس پروفایل شما ار مشاهده کنند.
  3. کاربرانی که دوست ندارید از آنها پیام دریافت کنید.
  4. کاربرانی که نمی خواهید زمان آخرین بازدید شما را مشاهده کنند.

 

اگر توسط کسی Block شویم، تلگرام ما را ریپورت میکند؟

چند وقت پیش در یکی از گروه های تلگرام خواندم که یکی از کاربران خطاب به شخصی نوشته بود که چرا بلاکم کردی الان ریپورت میشوم. ابتدا بگذارید کاملا روشنتان کنم که شما هیچگاه توسط افرادی که شماره شما را ذخیره کرده اند ریپورت نخواهید شد.

همچنین ریپورت شدن تلگرام فقط با زدن دکمه ی Report Spam ممکن است و بلاک کردن ربطی به ریپورت شدن شما ندارد.

 

موفق باشید.

مدیریت افراد بلاک شده در تلگرام | آموزش تلگرام

 

کپی برداری با ذکر منبع و درج لینک مربوطه آزادهست